Όραμα μας

Η Ελασσόνα χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του Ολύμπου, ακουμπά τα χώματα του  Θεσσαλικού κάμπου και αναπνέει τα μυρωδικά του βουνού των ¨Θεών¨.
Στην μείζονα αυτή περιοχή στα τέλη του 2014 εξαγοράσαμε ένα μικρό σφαγείο, την ΒΑΚΡΕΛ.
Στην περίοδο που πέρασε από τότε πατώντας στην Γη, αλλά με ατέλειωτα όνειρα που σταδιακά κάνουμε πράξη αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια πρότυπη απόλυτα καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κρέατος.
Μέσα από φροντισμένες αναζητήσεις, μελέτη και σχεδιασμό τα όνειρά μας συνεχίζονται και μετονομάζουμε την βιομηχανία μας σε Φάρμα Ελασσόνας, ονομασία καταγωγής και προέλευσης των παραγόμενων προϊόντων μας.

Η προσπάθειά μας βασίζεται:

Στην γνώση του αντικειμένου

Η συσσωρευμένη εμπειρία, που πηγάζει από την μεγάλη ιστορική μας διαδρομή, καθώς και η καθημερινή μελέτη και σπουδή, συντείνουν στο να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Στην καινοτομία

Η υπερσύγχρονη και καινοτόμος για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, μονάδα επεξεργασίας, μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε καινούριες τάσεις στην αγορά του κρέατος.  

Στην επιχειρηματικότητα

Καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια για την βελτίωση των συντελεστών παραγωγής και την δημιουργία πρόσθετων αξιών που θα δυναμώσουν την οικονομική οντότητα και μέσω αυτής θα υπάρξουν ωφέλειες για τους εργαζόμενους, την τοπική κοινωνία και το κοινωνικό σύνολο με ευθεία συμμετοχή μας στην ευημερία και την πρόοδο.

Στον πολιτισμό

 Ο πολιτισμός είναι σύνθετο σύνολο που περιλαμβάνει την γνώση, την πίστη, την τέχνη, τα ήθη και τα έθιμα και άλλες δεξιότητες που απέκτησε ο άνθρωπος ως μέλος μιας κοινωνικής ομάδας.

Προσπαθούμε να αναπτύσσουμε μέσω καθημερινής φροντίδας, επιμέλειας και εκπαίδευσης τα μέλη της οικονομικής μας οντότητας βελτιώνοντας διαρκώς τις γνωστικές και αισθητικές μας συνήθειες.

Πατάμε σταθερά στη γη.
Ταβάνι των ονείρων μας το γαλάζιο του ελληνικού ουρανού.

 

Αθανάσιος Κασίδης